top of page

Uzņēmums ir tikpat veiksmīgs kā tā darbinieki!

Updated: Dec 11, 2023

Ikkatra uzņēmuma darbinieku atbalstīšana, kas vērsta uz dzīves kvalitātes un pašsajūtas uzlabošanu, ir būtisks darbinieku apmierinātības, produktivitātes un noturēšanas virzītājspēks. Darbinieki, kuriem ir laba garīgā un fiziskā veselība, parasti ir produktīvāki, pieņem labākus lēmumus un izrāda augstāku iesaistes līmeni darba pienākumu veikšanā un uzņēmuma iekšējās aktivitātēs.


Lūk, trīs nozīmīgākie ieguvumi:

Samazināts darba kavējums:

Darbinieki ar labu pašsajūtu retāk slimo, kas ilgtermiņā rada izmaksu ietaupījumu. Veselīgāki darbinieki samazina veselības aprūpes izmaksas un samazina izdevumus, kas saistīti ar darba kavējumiem un apgrozījumu.

Uzlabojas darba produktivitāte:

Uzlabota komandas dinamika:


Tieši tāpēc ierosinām uzņēmumu vadītājiem izvēlēties pareizos rīkus, lai motivētu, atbalstītu un pilnveidotu savu darbiniekus, rūpējoties par viņu veselību!


Kā fiziskās aktivitātes uzlabo veselību un labsajūtu?


Fiziskās aktivitātes un garīgā labklājība iet roku rokā. Fiziskās aktivitātes var uzlabot garastāvokli, mazināt stresu un trauksmi, kā arī palīdzēt novērst garīgās veselības problēmas.

Mūsdienās biroja dzīve kļūst aizvien “mazkustīgāka”. Ilgās darba stundas piespiedu pozā pie datora ir reāls risks darbinieka veselībai. Pētījumi liecina, ka pat zemas intensitātes fiziskas aktivitātes, kas tiek veiktas regulāri, var būt labvēlīgas garīgajai veselībai.

Tas nozīmē, ka darbinieku mudināšana piecelties no darba galda ir ļoti svarīga!


Mēs esam šeit, lai ar dažādiem veselības pasākumiem un regulāriem darba kolektīva treniņiem veicinātu Jūsu uzņēmuma darbinieku veselību, produktivitāti un laimi!


Sazinies ar mums un mēs piemeklēsim piemērotāko un ērtāko

piedāvājumu tieši Tavam kolektīvam info@birojafitness.lv!


Meitene zilā apģērbā uz ofisa galda. Vingro, cilājot dokumentu mapes.
"Biroja Fitness" vingrošanas nodarbības darba vietā!

Atsauces:


bottom of page