top of page

Īpašais piedāvājums “Sāc vingrot viegli!”

Updated: Feb 9

Mēs saprotam, ka daudzu jaunu lēmumu pieņemšana uzņēmuma ikdienā var šķist grūta un mazliet biedējoša. Tieši tāpēc “Biroja Fitness” ir izveidojis vēl nebijušu īpašo piedāvājumu “Sāc vingrot viegli!”. Mēs ticam, ka tas palīdzēs un atvieglos lēmuma pieņemšanu daudziem uzņēmumiem, kuri vēl svārstās par fizisko aktivitāšu ieviešanas nepieciešamību saviem darbiniekiem.

Par piedāvājumu “Sāc vingrot viegli!”:

Piedāvājumā ir vingrošanas nodarbības trīs mēnešu periodā (katru nedēļu divas vai vienu reizi nedēļā darba dienās) – tieši tik ilgā laikā ir iespējams izjust fizisko aktivitāšu pozitīvo ietekmi un pirmos rezultātus. Piedāvājums paredz noslēgt trīs mēnešus ilgu sadarbības līgumu. Beidzoties šim laikam, uzņēmums var izvēlēties turpināt sadarbību vai tomēr nē. Visa perioda laikā maksa par nodarbībām ir ar 20% atlaidi.

Kā saņetm piedāvājumu:

Lai saņemtu īpašo piedāvājumu “Sāc vingrot viegli!” ir jāsazinās ar mums, un līdz 2024. gada 29. februārim jānoslēdz sadarbības līgums. Saziņai info@birojafitness.lv


"Biroja Fitness" treneris koriģē biroja darbinieces vingrojumu
"Biroja Fitness" treneri aizbrauks uz Jūsu darbavietu un nodrošinās uz rezultātu orientētas vingrošanas nodarbības.

Izvēloties vingrot ar “Biroja Fitness” ir paredzami ieguvumi:


  • Nodarbību saturs ir radīts īpaši Jūsu kolektīvam, ņemot vērā Jūsu darba specifiku;

  • individuāla attieksme pret katru nodarbību dalībnieku;

  • pateicoties mūsu treneru datu bāzei, treniņu grafiks nemainīsies arī tad, ja konkrētajam trenerim rodas neplānotas grūtības vadīt nodarbību;

  • mēs apkalpojam arī to apdrošināšanas polišu īpašniekus, kurās ir iekļautas sporta nodarbības;

Galvenais uzņēmuma ieguvums - darbinieki, kuriem ir laba garīgā un fiziskā veselība, bieži vien ir produktīvāki, pieņem labākus lēmumus un izrāda augstāku iesaistes līmeni darba pienākumu veikšanā un uzņēmuma iekšējās aktivitātēs.

Pilns raksts par ieguvumiem lasāms šeit.



bottom of page